Let op!
De Kindereik bestaat niet meer, kijk op mijn nieuwe website
nicolemannens.nl

Ik laat me zien en ik word gezien

21369501_1390012271096304_7561124825393506963_n‘Ik laat me zien en ik word gezien’, dat was het thema van Kids in eMotion vandaag. Iets wat veel mensen moeilijk vinden. Ook de kinderen in mijn groep. Maar ze hebben zich aan de oefeningen overgegeven en volledig durven voelen wat het met hun deed.

De moeilijkste oefening was: Ga in het midden van de kring staan, kijk iedereen één voor één aan en voel hoe het is om in het middelpunt van de belangstelling te staan.

Allemaal vonden ze het ongelooflijk spannend om te doen, maar uiteindelijk ook heel fijn. Ik ben echt trots op deze kanjers!

En dan trekt Emma na de les nog dit kaartje ‘Vandaag neem ik meer risico’s in het zichtbaar maken van mijzelf’.

Missie geslaagd, dacht ik zo 😉

Balk footer