Let op!
De Kindereik bestaat niet meer, kijk op mijn nieuwe website
nicolemannens.nl

Goed voorbeeld doet goed volgen (deel 1)

Met Moederdag vroeg ik je of je de ander dankbaar zou kunnen zijn voor je kind om van daaruit de ander zijn speciale dag te gunnen. Hoe papa’s en mama’s elkaar behandelen, is een groot voorbeeld in het leven van een kind. Deze man trekt dit daarom heel mooi door naar opvoeding en voorbeeldgedrag: als jij wilt, dat je kind straks weet hoe het zich respectvol in relaties moet gedragen, zul je dit voor moeten doen, ook als je gescheiden bent.


Vertaling:”Vandaag is mijn ex-vrouw jarig, daarom stond ik vroeg op en bracht bloemen, kaarten en een cadeautje naar mijn kinderen om aan haar te geven en ik hielp ze met het maken van haar ontbijt. Ik krijg regelmatig de vraag waarom ik dit nog steeds voor haar doe. Dit irriteert me. Daarom zal ik het aan jullie allemaal uitleggen. Ik voed 2 kleine mannen op. Het voorbeeld, dat ik neerzet in hoe ik hun moeder behandel, zal de manier waarop ze naar vrouwen kijken en hoe ze hen behandelen en hun perceptie van relaties beïnvloeden. Ik denk zelfs meer nog in mijn geval, omdat ik gescheiden ben. Dus ls je geen goed gedrag in relaties voorleeft, raap je bij elkaar. Stijg erboven uit en wees een voorbeeld. Dit is groter dan jij. Voed goede mannen op. Voed sterke vrouwen op. Alsjeblieft. De wereld heeft ze nodig, nu meer dan ooit.”

~ Kind centraal bij scheiding is een initiatief van SpiegelKracht en De Kindereik, beide verbonden aan Praktijk EsSenSe ~

Balk footer