Over mij

Tja, en dan vraag je je natuurlijk af wie is nu die vrouw aan wie ik mijn kind en mezelf ga toevertrouwen als ik een afspraak maak?

Ik ben Nicole Mannens, al heel wat jaren getrouwd en moeder van een inmiddels volwassen hoogbegaafde en hooggevoelige zoon. Hij heeft het niet gemakkelijk gehad in zijn jeugd en vooral de middelbare school was voor hem een hel, die hij maar net heeft weten te overleven. Dit vroeg elke keer weer om een goede afstemming op zijn behoeften en waar nodig een vertaling naar anderen, die met hem te maken hadden. Inmiddels is hij afgestudeerd op de NHTV in Breda, waar hij het heel goed heeft gedaan met een mooie baan als gevolg.

Daarnaast ben ik van origine basisschoolleerkracht en ook nu sta ik nog 2 dagen in de week voor de klas. Steeds weer bleek en blijkt, dat ik kinderen en hun gevoelens en gedrag heel goed begrijp en dat ik hieraan woorden weet te geven naar de volwassenen om hen heen.

Bij de geboorte van mijn zoon ging het mis met mijn bekken. Uiteindelijk heb ik 4 jaar met heel veel pijn op bed gezeten. Het was een moeilijke periode, maar ook een periode, die ervoor gezorgd heeft, dat ik aan de slag ben gegaan met mijn eigen pijnstukken.

In de jaren, die volgden, heb ik hard aan mezelf gewerkt. Al dat werk resulteerde uiteindelijk in een intensieve, individuele opleiding bij Anouk Geenen van Praktijk EsSenSe. Ik heb gebouwd aan mijn zelfbeeld, ik heb niet kloppende verwachtingen en overtuigingen los gelaten, ik ben verzacht in uiting en uiterlijk. Mijn transformatie was een hele zichtbare.

Nog steeds ben ik volop in ontwikkeling door het volgen van verdiepende workshops en cursussen. Bovendien kijk ik elke dag naar mezelf, naar wat er wel en niet klopt aan de dingen die ik doe. Iets dat ik ook graag voor jou en je kind doe. De vertaler zijn van jouw kind naar jou, je helpen om jouw kind te gaan begrijpen en je leren te kijken naar de behoeften van dit specifieke kind. En… je duidelijk maken wat deze behoeften zeggen over jou. Alles, zodat jullie beiden kunnen groeien.

Omdat ik steeds vaker met ouders aan de slag ben en er ook steeds meer volwassenen zijn, die hun weg naar mij hebben gevonden, ben ik in 2021 gestart met een overkoepelende praktijk onder mijn eigen naam Praktijk Nicole Mannens.

Naar nicolemannens.nl

Balk footer